tirsdag 19. oktober 2010

Høst...:)


Virkelig en liten overgang å komme hjem fra ferie og merke at det virkelig er blitt høst. Høsten er en fin tid den også, koselig å tenne lys på kveldene og friskt og masse fine farger. Men nå er det snart ikke igjen noen av de fine bladene og det er spådd snø om ikke lenge, kansje allerede imorgen. Koselig med snø, men syns den kan vente til desember egentlig:)

Tusen takk for alle koselige kommentarer, det setter jeg så pris på:)
Blir desverre ikke så mye blogging, har masse skolearbeid om dagen. Men plutselig kommer det et innlegg igjen. Enn så lenge tar jeg meg småpauser fra lesingen og kikker på bloggene deres.
Ha en fin kveld


8 kommentarer:

Gammel stil sa...

For et fint bilde:) Det gav en lun og koselig stemning! Nydelig:)

Klem:)

Lilla Anna sa...

Lys är så härligt, det så verkligen mysigt ut. Hoppas ni har det bra i höstmörkret. Kram / Anna

Tove `blogg verden sa...

ååååh så Side-bildene dine nå : D *SAVN* Vi var der med min familie i september.Bodde rett bortfor Safran- på Side Resort-Kjempeflott!! Vi spiste en middag på Safran og maten var nydelig ( det var den forresten overalt ; ))
Tusen takk for koselig hilsen ; ) Håper sy ferighetene mine blir bedre for å si det slik...men det var skikkelig gøy å lage noe alene ja!!
Klem Tove

ingrid sa...

Koselig med høst når man kan tenne opp med lys i stua :-) Lykke til med lesing!
Ha en fin kveld!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Hanne!

Takk for hyggelig hilsen:) Så spennende med artikkel i lokalavisa da!! Selvfølgelig ok at du nevner meg;) Bare hyggelig!

Ha en fin kveld!!

klem klem
ANETTE:)

Beate sa...

hei!
så koselig at du har tipset om bloggen min!! kjempegøy!

klem beate

Balke gård sa...

å

Balke gård sa...

Hehe, beklager, er litt trøtt etter laaaang dag:-) Tusen takk for så herlig kommentar og nyhet, det varmet mitt hjerte og selvsagt ja, en ære:-) Nydelig bilde og ja, høsten er stearinlys:-) Ser ut til at ferien var bra også, så kjekt! Søndag er jeg tilbake og skal skynde meg å lese HA:-) Klem