søndag 17. oktober 2010

Herlig ferietur:)

Da er vi hjemme igjen etter ni dager i Side, Tyrkia.
Og det har vært helt herlig, når jeg ser igjennom alle bildene vi har tatt så savner jeg det allerede
Savner spesielt stranda, som het No Name-beach:)

Guttene ble veldig fasinert av "sjørøver" skipet som seilte forbi, og vi skulle egentlig være med den for en dag men det ble desverre ikke noe av. Og de ble visst fasinert av magedanserinnen også, både de små og store guttene ;)
Vi koste oss skikkelig og hadde mange fine dager, selv om det var et par dager med litt skiftende vær. Vi lagde mange fine ting i sanda, blant annet denne haien som har mistet ei tann;)

Vi var 26 stk som reiste sammen på tur, familie og venner av familien og vi lå på Safran appartments, et lite stykke utenfor Side sentrum, et fint sted med store leiligheter og fint uteområde. Begynner å bli litt slitt der, men det har nå fått nye eiere og de siste dagene vi var der gikk det rundt en gruppe menn som målte opp og skrev ned, så det blir nok noen endringer der i tiden fremover.

Kjempegod mat og gjestfrie tyrkere, så vi har trivdes veldig godt:) Tante og onkel har feriert der mange ganger og kjenner mange av dem så vi ble veldig godt tatt vare på. Og vi ble tatt med ut på et par steder og fikk skikkelig VIP-behandlig.

Litt deilig å ha kommet hjem igjen også, men sol og varme kunne jeg tenkt meg mer av kjenner j:)

Nå må jeg ta igjen litt skolearbeid før jeg skal sette meg ned og se på bloggene deres som jeg ikke har fått gjort på en stund.

Ha en fortreffelig høstkveld:)

6 kommentarer:

ELIN sa...

Velkommen hjem igjen! Ser ut som dere har hatt en fantastisk flott tur - herlige bilder :) Klemmer fra Elin

Randi sa...

Åh, det så liiiite deilig ut da!!! Kjekt å høre at dere har hatt en flott tur:) Må innrømme at jeg mer enn gjerne skulle ha oppholdt meg noen dager i solen nå!! Velkommen hjem igjen til frostnetter og høststormer; ønsker deg en flott ny uke:)
Klem, Randi:)

Hvite engler sa...

Velkommen hjem :) ja det er bare så fantastisk der nede, vi ligger på Blue Village Pascha Bay hvert år, men også vært i Side.Bare elsker Tyrkia♥ Er noe med folkene,gjestfriheten,maten og kulturen ! Klem

Gammel stil sa...

Hei!!

For en fantastisk blogg du har :) La oss til som følger hos deg. Du er en stor inspirasjonskilde for oss!! Vi håper du liker vår blogg, og blir veldig glad for en følger til:) :)

Ønsker deg en herlig kveld:)

Klem fra oss!

Hjemme hos meg sa...

Hei!

Her har jeg aldri vært men Gud så koselig... Må hoppe i seng nå så jeg kommer strax tilbake for en grundigere sjekk, for her tror jeg at jeg vil trives ;)

Mange fine bilder du viser og så mange gode veggord!

Jeg har være masse i Tyrkia men bare Marmaris og det er knall!!

Plutselig tilbake her :)

Klem fra Anette :)

Mindamor&gjengen sa...

Det såg deilig ut! Drøymer om sol og sommar allerede. Var i Side for eit par år sidan, stortrivdes!

Ha ein fin dag!

:-)