mandag 7. juni 2010

Bad før og etter

Har for en stund siden forandret litt nede på toalettet i gangen. Og nå begynner det å se bra ut der i forhold til det var før. Er fortsatt på utkikk etter et smalt lite skap jeg kan ha håndklær og litt forskjellig i, men det håper jeg at jeg finner etterhvert:)
Slik så det ut før der, kaldt, upersonlig og kjedelig:(

Slik ser det ut nå, mye bedre:) Var ikke så lett å få tatt bilde av hele rommet pga størrelsen, så det blir litt oppdelt. Jeg malte bordet som vasken står på, fikk sydd ei kappe som jeg har satt på med borrelås rundt vasken og hengte opp ei kappe på viduet som var lik som den rundt vasken. Kjøpte nytt speil på bohus, satte inn en gammel slitt stol som jeg foreløpig bare har ei lykt på og et par stein hjerter på. Driv å ser etter et gammelt vaskefat med mugge som jeg vil ha der. Kjøpte en søt krakk på kremmerhuset, og en ny dorullsholder og knagg fra lobelia.no, bildet med engelen er fra en butikk her i brumunddal.

Idag har vi ingen store planer heldigvis, bare kaste det gamle nettinggjerde vi rev ned i helga. For nå har jeg fått gjennomslag for å få opp et stakittgjerde:) Juhuu:)
Så da må jeg bare bestemme meg for tykkelse og form på gjerdet. Vil ikke ha helt av de spinkleste typene, ettersom vi har litt tykkelse på de pinnene på verandarekkverket.
Så tror det blir noe lignende som vi har brukt der.

Håper dere har en fin dag idag:)

5 kommentarer:

Anitas hus sa...

Så nydelig!!! Så lite som skal til noen ganger for å få ett helt annet utrykk. Dette ble bare såååå lekkert! Her kunne jeg fint blitt sittende en stund, tjihi^^,)
Er på jakt etter vaskefat og mugge jeg også, helst i emalje. Tidligere synes jeg å ha sett dette overalt, men nå når jeg skal ha det finner jeg det ingen sted. Typisk;)

Ha en flott dag, her er stakkittgjerdet handlet inn, men står til maling og det kan jo ta sin tid. Ikke det morsomste å male akkurat;) Men fint blir det nok.
Klem, Anita:O)

Elizabet Stilig hjem sa...

Så fint det ble, du er kjempeflink. en totalforandring. Lykke til med stakittgjerde prosjektet!
Klem Elizabet

Monica sa...

Så utrolig lekkert det ble!! Mye bedre enn det var ja!
Har store planer om å gjøre noe på badet her i løpet av sommeren jeg også, ikke spesielt pent sånnd et er nå gitt...

Så heldig du er som skal få stakitt! Det er råfint!!

Ha en fin kveld!
Klem

Har en drøm... sa...

Så herlig badet ble:) Nydelig med den kappen under vasken ♥ Mange herlige detaljer...

Klem Line

Tove `blogg verden sa...

Kjempe fint bad!!! De har et sjarmerende, lite skap på ikea som hører til bad!! Jeg har et på hytta, så du kan se bilde av det inne hos meg om du vil!
Gøy å forandre litt her og der ; )
Kos dere!
klem Tove