søndag 5. september 2010

Herlig søndag... :)


Slik ser det ut foran inngangsdøra vår nå, steinen er lagt ferdig og trappa er blitt oljet i naturgrå farge:) Terrassen har vi ikke fått tatt enda da...;)
Det er noen uker siden nå, og mangler å få kostet opp bort litt fin sand og ta bort plast og male muren og så i gress inntil steinen der det skal være det, og ha utover ny pukk på resten av gårdssplassen... Ting tar tid her i gården, speielt de siste to-tre ukene da det har vært noe hele tiden. 
Fikk kjøpt den zinkbøtta som den tujaen er i på loppemarkedet j stakk innom på lørdag, til 20 kr. Var ikke mye jeg fant der, så ikke mye å vise frem fra det;)
Velkommen-skiltet mitt fikk en plass fremme igjen da:)

Ellers har vi kost oss ute på fjellet idag, på den store ut på tur-dagen:) Da fikk vi hilst på denne skjønningen, og så gikk vi ei turløype og fant poster. Det ble tid til matpause i sola og litt steinkasting ved noen små tjern:)
Gutta lagde seg en båt hver og sendte dem nedover en bekk flere ganger:)

Vært en fin søndag og vi har kost oss masse.
Fler som har vært ute på tur idag??

:)

4 kommentarer:

Randi sa...

Så koselig inngangsparti dere har:)
At TTT kjenner jeg absolutt til, men så har jeg jo hørt et eller annet sted at "det er veien som er målet". Så da gjelder det jo å spre gledene litt sånn utover, for da varer de jo så mye lengre;)
Ser ut som dere har hatt en super dag på fjellet da, det er så utrolig deilig å komme seg ut sånn:)
Ha en fin ny uke!
Klem, Randi:)

Monica Morpheus sa...

Lekker inngangsparti!
Akkurat slike trapetrinn har vi også planer om å få til utenfor... herlig å sitte på.
Ha en fortsatt fin kveld!

Lykkeliten sa...

For en deilig plass utenfor inngangspartiet!! Deilig med stor plass, og tak;) Drømmer litt om stort inngangsparti, men akurat her, så er det ikke mulig. Kanskje senere?! Håper det;) Koselig med skilt, og lys utenfor døren:)

Ser ut som dere har hatt en nydelig tur! Det er så deilig ute nå om høsten:) Håper denne helgen blir like strålende! Klem♥

Elizabet Stilig hjem sa...

Så koselig inngangsparti dere har. Flotte bilder du har tatt!

Tusen takk for koselige ord hos meg.
Klem Elizabet