søndag 30. mai 2010

Nok en helg er over


Helga har gått altfor fort nok en gang;)
På fredag dro jeg og svigerinna mi til Oslo for å shoppe litt sommerklær til gutta, og vi tok turen innom Ikea og Home&Cottage også såklart. Det er et must hver gang vi er innover, ble ikke stor handlig på Ikea denne gangen, men kjøpte med et par rammehyller som jeg skal bruke over senga til gutta til bøker.
På H&C ble det med hjem noen myke deilige puter, hehe;)
På lørdag dro jeg og venninna mi på et par loppemarkeder hvor jeg fant et par fine rammer og et par lysestaker som nå er spraylakket, men står til tørk nå;) Og vi dro innom koselige stuttedrag landhandel og handlet et fint trefat med hjerteutskjæringer og blomstene på bilde over, som jeg ikke husker navnet på... Noen som vet?? Var et ukjent navn for meg... Og hun selger også kjempegod sjokolade fra en sjokoladefabrikk på Gjøvik:) På kvelden var det vin, reker og grand prix sammen med gode venninner.
Dagen idag har vi brukt på Hamar og jernbanemuseet, festivalen Stoppested Verden. Kjempekoselig og et fint kulturellt innslag med gutta, og de fikk også kjøre tog som var veldig stas:)
Og så var det bursdag til min kjære far nå i ettermiddag, alt i alt har vi hatt nok en kjempefin helg med mye farting. Og prosjekter vi hadde tenkt her hjemme har måtte få stå denne helgen også, men kommer fler dager.

Håper dere andre også har hatt en bra helg, i skrivende stund sitter jeg på terrassen og kjenner varmen fra sola som sakte men sikkert går ned for kvelden.
NYDELIG SOMMERKVELD:)

1 kommentar:

Har en drøm... sa...

Wow, for en helg da! Du har jo fått gjort så mye koselig:) Shopping, loppis, grand prix med veninner, feiring av far og kos med barna:) Herlig ♥

Så da er du vel klar for en ny uke, håper den blir flott!

Klem Line