lørdag 9. januar 2010

Prosjekt:)

Nå har jeg endelig kommet igang med prosjektet mitt, det første som skulle gjøres var å grunne benken jeg har fått laget til meg. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å ha den på kjøkkenet, men ettersom den kom i litt andre mål enn jeg hadde bestilt så blir det til at den får stå på stuen. Men det gjør overhode ingenting, for nå har jeg jo også vært å hentet "ny" spisestue, sjenk og et lite skap. Så bare jeg får pusset og malt det kommer det til å passe fint sammen:) håper jeg;)

Og jeg skrev at det heller ikke skulle være så mye utskjæringer på den, men de hadde visst skjært ut litt alikevel... Men skal kansje ikke forvente noe annet av en gjeng småkriminelle, hehe;) De var billige da og det er en kjempefin benk ellers. De som gjorde jobben er innsatte i et fengsel;)
Godt å ha kommet igang, og med tanke på alt jeg har dratt i hus nå for å pusse opp så bør jeg ha litt hjelp av min kjære mann, for bare etter halvmalt benk så klarte jeg nesten ikke å gå... :/ Men jeg får bare være tålmodig og ta litt etter litt.
Grunningen er nå ferdig og på mandag skal jeg kjøpe maling;)
Imorgen håper jeg at jeg kan begynne å pusse litt på de andre møblene.
:)

6 kommentarer:

Lykkeliten07 sa...

Så gøy! Blir sikkert kjempefin når den er ferdig=)

Rita sa...

Dette er jeg sikker på blir fint. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet :)

Anonym sa...

Syns de ble fine jeg, og mange av de som sitter der oppe er nok kanskje litt mer enn småkriminelle, men de kan også ha en ganske høy utdannelse fordet... Vi gjør alle feil! Er vel heller de som tok imot beskjeden da... Kommunikasjon er viktig!

Hannepålandet sa...

ja er sant det, er nok mellomleddet her som har sviktet litt med kommunikasjonen;) Gleder meg til å få alt ferdig, så kommer det nok noen bilder her ja;) Om resultatet blir slik jeg ønsker.

lovecountrychabbychicstyle sa...

heisann

så synd det var da!! har bare hørt om en annen blogger som ikke kom inn på min side og da ba jeg hun skifte nettleser. Hun hadde explorer (det hadde jeg før og da kommer man ikke inn på mange sider). BYTT til mozilla firefox. det er knallbra. helt gratis. søk på det.
da vil du se at du kommer inn på alle blogger du vil:)

Klem Lillan

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

For en flott benk! Hadde jeg bare hatt plass... (he-he)

Takk for koselig hilsen på bloggen min. Det var gøy å høre at du likte den. :)

Jeg har titta litt på din blogg nå og syns den er kjempefin. Så jeg kommer til å stikke innom deg flere ganger for å se mer.

Ha en flott kveld videre!
:)