tirsdag 3. november 2009

Sykt barn....

Idag tidlig våknet vi ved åtte tiden og Markus sov enda, godt for han det tenkte jeg. Ikke lenge etter våknet han og jeg så at han ikke var i slag. De neste timene ble det mye skifting av klær og vasking av gulv og sofa. Godt å ha skinnsofa i slike stunder;)
Prøvde å få han på do og å holde han over ei bøtte, men rakk stort sett ikke det....
Er mye influensa som er ute og går om dagen og regner med det er det han har ettersom det begynte med feber natt til mandag. Jeg ringte iallefall til Alma-senteret for å høre om de hadde noe til han og det hadde de. Så vi reiste dit og fikk med oss et homeopat-middel som skal være effektivt mot influensavirus.
Dette skal vi ta hver halvtime og etter første dråpe som han har tatt har han ikke kastet opp og begynt å kvikne til igjen:) Så dette er kjempebra saker, skal fortsette å ta det til vi ser han er helt frisk igjen. Itillegg bruker vi MMS-kuren morgen og kveld. Så derfor regner jeg med at han blir fort frisk igjen:)
Oliver har vært i barnehagen idag og virker ikke som han har fått noe smitte, foreløpig, håper han slipper.

2 kommentarer:

Monica Sveen Bjørtomt sa...

God bedring til Markus.. Håper dere andre slipper unna..

Hannepålandet sa...

Takk for det:) Han er blitt bedre igjen nå, men vi holder oss inne og i ro en dag ellet to til. Vi andre har så langt ikke fått noe og håper vi slipper. Håper alt er bra med dere også og at dere slipper unna det svineriet;)