lørdag 4. desember 2010

Dagene går og...

....gutta har allerede trekt fire gaver fra pakkekalenderen.. :)

Jeg har også fått forandret litt på gardinene til eldstemann ;)
Så fra å ha to lengder, så sydde jeg om den ene til en liftgardin. Ikke akkurat det mest perfekte resultatet, men på avstand synes det ikke så godt, hehe. Og ble noen lunde greit ;)
Rommet hans ble med en gang litt lysere og luftigere.
Ikke blitt så mye julepynting her enda, blir kansje litt senere idag etter vi har fått ryddet og vasket litt på rommene til gutta.

Vi driver også å snekrer stuebord, så jeg er veldig spent på resultatet og blir forhåpentligvis ferdig med det i morgen. For akkurat nå har vi ikke noe stuebord da jeg solgte det vi hadde igår ;)

Nå kommer sola, og tror vi får en kjempefin dag tiltross for kulden.
Håper dere andre også får en fin dag
:)

2 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Så fin adventsstake du hadde under her. Koselig å plukke ting selv, og lage slikt:) Og ungene elsker det jo!
Så flink du må være å sy! Sikkert ikke lett å lage liftgardin, men den ble jo kjempefin:) Noe slikt hadde jeg aldri klart...

Hjemmesnekret stuebord hørtes spennende ut, håper det snart kommer bilder;)Og du, godt det ikke BARE er jeg som er treig med julepyntingen;) har fått frem litt, men langtifra alt som skulle vært på plass:)

Ha en super lørdag!
Klem♥

Randi sa...

Så flink du er!! Jeg hadde aldri klart å sy om den ene gardinlengden til en liftgardin. Mulig det hadde gjort det lettere hvis jeg hadde hatt en symaskin i hus, men så var det disse sy-egenskapenene da... Eller de manglende sy-egenskapene, rettere sagt:)
Gleder meg til å se det nye stuebordet deres, hjemmesnekra og greier:) Spennende!
Nyt kvelden♥
Klem