tirsdag 23. november 2010

Norgesglass:)

Igårkveld begynte min bedre halvdel å rydde ikjelleren, han mener visst jeg tar vare på så mye rart som ikke er nødvendig.... ;)
Er kansje litt enig i det, hehe... Men da dukket det opp to store norgesglass som jeg hadde helt glemt av, og det passet jo supert da jeg har tenkt jeg skulle skaffe flere for å ha frokostblandinger i. For det betyr også bedre plass i skapet. :)
En med havregryn og en med cherios:)
Brødboksen har jeg lyst til å ha teksten "brød" på, men finner ingen som selger den teksten, noen som vet?? Må eventuelt male på det selv, men blir ikke så pent da...
Har også begynt å kjøpe rismelk og soyamelk ettersom jeg ikke tåler vanlig melk så godt, og da syns jeg det ser mer innbydene ut å ha det i en flaske. Kansje holder den seg lenger også?? :)
Skal også ha et litt mindre glass med mandler i, men da må jeg tur bestemor
for hun har sikkert noen jeg kan få.

Jeg har nesten alt klart til helgen, da skal det henges opp lys inne og ute, julegardiner på kjøkkenet skal opp også. Men de må jeg bare sy litt på først.:)

Gutta har fått månetoppen sengesett idag og de ville helst ha det på med en gang, men må nesten vaske det først. De gleder seg til det begynner neste uke, og det gjør jeg også.;) Syns det er så koselig.

Har også fått tak i ny seng til lillegutt, en jeg slipper å male for den er allerede hvit, en gammel fin seng. Skal hente den i løpet av uken, så da får han en litt større og finere seng. Kommer nok et bilde av den når jeg har fått den i hus.

Ikveld er det Greys igjen,
ha en fin tirsdagskveld
:)

3 kommentarer:

Mari sa...

Månetoppen sengesett ja - hvor har du kjøpt det?
Slike norgesglass har jeg også, men bruker de til pasta osv...frokostblandinger var lurt!

madam mim sa...

Man kan aldri få for mange Norgesglass! Bruker de til alt mulig :-) Finnes ikke noe styggere enn plast- og pappemballasje, spør du meg :-)

Kos deg!

Klem Mim

Har en drøm... sa...

Nydelig med Norgesglass på kjøkkenbenken ♥ De er fantastisk dekorative:)
Flott med en slik flaske til melk og da:)

Teksten "brød" kan du bestille hos Hilde Heimdal, hun tar bestillinger og lager hva det måtte være (tror jeg...) Ikke er det dyrt der heller, ta deg en titt, for det hadde blitt tøft på brødboksen din:)

Ha en herlig kveld!

Klem Line