torsdag 6. mai 2010

H&C og Ikeatur

Igår dro jeg og svigerinnen min på Oslotur for å shoppe:)
Vi var først innom på Alnasenteret og Home & Cottage, og det var ikke nok med bare en runde der, vi var innom der tre ganger før vi ble ferdige med å kikke og handle;)
Jeg kikket for det meste jeg da, men dette var det jeg handla med meg denne gangen, en pute, en søt liten boks jeg skal ha teposer i og noen kopper med tekst som teatime, chocolat og caffe latte.:)
Så gikk turen innom Ikea.
Der kjøpte jeg med meg noen fine rammer, en stor og liten mugge, og litt stoff som jeg skal prøve å sy puter til tarrassemøblene mine. Spent på når det prosjektet blir ferdig, men satser på å få begynt med det snart...;)
Jeg er ikke så veldig glad i å sy, så kansje jeg skal få litt hjelp med det

Nå skal jeg på Skeidar for å se etter ny sofa, vi har klaget på den sofaen vi har da den har sprukket opp i sømmene etter bare tre år... Men problemet er at jeg ikke har sett noen ålreite sofaer på nettsiden dems, så kunne heller tenkt meg å fått igjen penger å handla et anna sted... Men det gikk ikke nei.... Men er anderledes å se bare bilder av dem å da, så kan hende jeg finner en der alikevel;)

Ha en strålende dag alle sammen:)

2 kommentarer:

Monica sa...

Så mye fint du har fått deg!Fikk med meg ei sånn mugge hjem fra IKEA sist uke jeg også! :)
Huff, nå fikk jeg lyst til å shoppe igjen! ;)

Ha en fin dag!

Home and Cottage - Astrid sa...

Så hyggelig at du likte degi butikken vår! Tre runder i butikken tolker vi som et godt tegn på at du trives hos oss og det synes vi er veldig hyggelig! Takk for fine ord, håper du koser deg med både pute, boks og koppene :) Ha en strålende torsdag!