søndag 21. februar 2010

Deilig søndag

 
Idag har jeg lakket ferdig bordplaten og det tørket kjempefort så da var det bare å sette det inn:) Stuen blir mye lysere å triveligere med en gang. Mangler bare å få malt ferdig den siste sjenken og få ut de mørke møblene så blir det bra til å ta litt bilder fra hele stua.

Trekkene på stolene må strykes først så derfor satte jeg bare en stol inntil for å se hvordan det ble;)
Og det blir så BRA, hihi

Ellers har vi bare vært inne idag, har vært ganske kaldt og surt her og vi har derfor kost oss inne med litt forskjellig. Til middag ble det hjemmelaget pizza, fikk et tips om litt andre ingredienser som jeg måtte prøve ut.
Vanlig pizzadeig, med creme fraiche smurt på, purreløk og krydder. Egentlig pizzakrydder, men jeg hadde bare urtekrydder. Men kan bruke hva man vil egentlig, bare en tror det blir godt;)
Surret, småkokte oppskjært elgkjøtt i en panne m vann så det ble mørt og fint og fordelte utover sammen med tomat. Strødde over parmigiano reggiano ost over, og måtte ha på vanlig ost også pga min bedre halvdel som må ha mye ost på.
Det ble egentlig godt, en anderledes smak, en friskere smak:)

1 kommentar:

Lille Liljehvit sa...

Hei Hanne :)

Du lurte på hvor mange vask jeg får ut av en slik flaske med Durance? OG det er MANGE!! Den er veldig drøy faktisk!! Jeg bruker faktisk å helle en liten dæsj med 'Nøytral-vaskepulver' og så ca 1 2 ss durance per vask. Og jeg har mine sånne flasker sikkert i mange måneder!! Men så vasker jeg bare håndkler og sengetøy med denne da. Bruker det ikke på klærene mine :) OG så har jeg også en flaske med skyllemiddel med lavendelduft som gjør at det dufter enda deiligere :)

Ha en deilig Søndags kveld!!

LiljeHvit :)