søndag 6. desember 2009

Et lite funn;)

Igår var vi på mørkved skolen og akte i akebakken, og det viste seg at det var julemarked der med litt bruktsalg:) Der fant jeg denne gamle kjelken og bare måtte ha den.
Nok et unødvendig kjøp ifølge min bedre halvdel, men jeg fant fort ut at den kunne være fin å ha stående ute på trappen ved lykta:) Kunne tenkt å funnet en fin nisse eller noe annet å ha sittende oppå nå i jula, men får se om jeg kommer over noe å ha der.
Gutta ble plassert på kjelken ikveld for å se om jeg fikk til et fint julekort, og tror det er et jeg kan bruke. Er håpløst å få Markus til å sitte rolig og få dem til å se på meg samtidig osv, så er litt av en tålmodighetsprøve;)

Ellers har vi kost oss masse i helga, Oliver har hatt overnattingsbesøk av Vetle og vi var en tur på koselig julebord hos Linn og Cato mens svigermor passet gutta mens de sov.
Idag har vi vært med min mor og siri, silje og Gina og bakt fler pepperkaker:)

3 kommentarer:

Rita sa...

Dette var slettes ikke et unødvendig kjøp, Hanne! Spør du meg så synes jeg dette var et veldig fornuftig kjøp!!! Den var jo knallfin!!!!

Høres ut som dere koser dere skikkelig med førjulsaktiviteter. Ha en fortsatt fin adventstid!

Beate sa...

så søt kjelke! godt og nødvendig kjøp spør du meg!
ser for meg at det kunne vært fint å bruke den på julekortene ja...ikke lett med små som ikke vil sitte stille når mor fotograferer...

klem Beate

Rita sa...

Så koselig at du liker det jeg lager. Fatene har vært veldig populære. Jeg synes mange fat blir så store, men disse er akkurat passe når man bare skal sette frem f.eks. litt småkaker. Jeg lager også telysestaker i samme stil.