mandag 11. april 2011

tyvstarter på påske...

...og kjøpte inn et par påskeliljer til helga!:)
Gul er ikke favorittfargen, men syns det er litt koselig med gult nå som det snart er påske!:)
Fikk også gule tulipaner av et vennepar som var her på grilling på lørdag, så nå er det riktig så koselig påskestemning her.
Er lov å tyvstarte litt vel??? ;)

Helga har vært kjempefin, det starta med fotballtrening på fredag med eldstemann og taco og fredagskos. Lørdag satte vi opp trampolina til guttenes store glede, mannen min renset sykkelkjeder og vasket syklene. Så tok vi en sykkeltur bort til foreldrene mine og koste oss i sola der. Senere på kvelden ba vi et vennepar på grilling og fikk besøk av brødrene mine også. Søndag fikk jeg syklet meg en tur, årets første treningstur på sykkel!:) Oliver fikk besøk av nabogutten og vi koste oss ute og inne resten av dagen!
Hehe, der fikk dere visst en detaljert beskrivelse av vår helg ;)

Herlig med helg og vår!!!:)

Håper dere andre har hatt en like fin helg også!:)
Nå er det ny uke og nye muligheter og siste finishen på oppgaven skal jeg prøve å få ferdig idag eller imorgen så er det
påskeferie!!:)
(Men litt lesing i påsken blir det da...)

3 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Høres ut som en hærlig helg dere har hatt : ) Ja, som du så så er det lenge til vi trenger å gjøre noe i hagen ; ) Koser oss inne enn så lenge da...selv med vondt :S ! Blir utrolig lei av det da!!
Her har vi ikke planlagt sommerferien i det hele tatt....har den litt på vent for å se hva som skjer her hjemme...mannen maser veldig om sydentur(til høsten) og jeg har skikkelig lyst på det, men da går det like mange penger som et Ikea kjøkken koster ; ) nesten...så vi må diskutere videre rett og slett...
Men først og fremst skal minstemor få seg eget rom!! DET ser jeg frem til : D
Ha en flott uke
Klem Tove

Unknown sa...

Ja, nå er det flott ute ♥
Her er det nesten sommer her altså... på terassen som ligger litt i le er det like varmt og deilig som på en god norsk sommerdag;)
Fantastisk!!

Vi har og tatt frem sykler og utemøbler, en deilig forsmak på sommeren dette ♥ Måtte det bare vare - leeeenge!

Ha en fin mandag!

Klem Line

Randi sa...

Høres ut som en perfekt helg:) Av de fire årstidene, er våren min absolutte favoritt. Er så deilig når naturen våknet til live etter vinterdvalen, føler det er slik med oss mennesker også;)
Fin uke til deg♥
Klem